2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb XVIII.kerület XIX.kerület XX.kerület

Három villamos megállóhelye változik

Határ úti építkezés ( Fotó: Sáfár Tibor )

Még bőven van munka a Határ úti végállomáson
( Fotó: Sáfár Tibor )

A megszokottól eltérő helyen lesznek a 42-es, az 50-es és az 52-es villamosok megállóhelyei a következő egy hónapban a Határ úti végállomás átépítési munkálatai miatt  – tájékoztatott a BKK. Az 50-es villamos Határ út M végállomását 50 méterrel előrébb, a Mátyás király utca felé helyezik át. A megállóhely csak a peron Mátyás király utcai végétől közelíthető meg.

A 42-es és az 52-es villamos jelenlegi ideiglenes leszállóhelye megszűnik, július 6-tól már újra az eredeti megállóhelyen lehet a villamosokról leszállni. A felszállóhely továbbra is az ideiglenes helyén marad, azonban az utasok felszállása mindkét megállóhelyen megengedett.


A végállomás belső területe és az M3-as metró Ferde utca felé kivezető kijárata továbbra is lezárva marad.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.