EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb X.kerület

Hatalmas beruházás kezdődik

Összesen kétmilliárd 200 millió forint értékű beruházások kezdődnek júliusban Kőbányán, teljesen megújul két intézmény, valamint az Újhegyi sétány egy része is megszépül. Az önkormányzat emellett új ügyfélszolgálatot épít az Állomás és Halom utca sarkán annak érdekében, hogy a kerületi lakosok a kor követelményeinek megfelelő módon intézhessék ügyeiket.

Orvosi rendelő Kőbánya, Kerepesi út ( Fotó: Sáfár Tibor )

Így néz ki most a Kerepesi út rendelő, amely itt már nem fogad betegeket. Július 20-a a Keresztúri út 7-9 szám alatt található általános iskola első emeletén zajlanak a rendelések, mivel ezt az épületet lebontják. ( Fotó: Sáfár Tibor )

kőbányai rendelő

Őszre ez az épület áll majd a Kerepesi úti rendelő helyén. Az új rendelő kialakítására 150 millió forintot költ az önkormányzat.


Vaspálya utcai óvoda  Kőbánya, épület (Fotó: Máté Krisztián)

A  Vaspálya utcai  óvoda és bölcsőde sem sokáig néz így ki. Az épületet vázig lebontják és teljesen újjáépítik. (Fotó: Máté Krisztián)

Bánya utcai iskola Kőbánya, épület (Fotó: Máté Krisztián)

Az üresen álló Bányai utcai iskola épületébe költöztetik a gyerekeket a Vaspálya utcai intézményből, hiszen annak felújítása  egy évig fog tartani.(Fotó: Máté Krisztián)

Újhegyi sétány  Kőbánya, épület (Fotó: Máté Krisztián)

Az Újhegyi sétány Harmat és Bányató utca közötti része október végére újul meg 700 millió forintból, a TÉR-Köz projekt részeként  (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek