EUR: 335,77 Ft
CHF: 315,55 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb XVI.kerület

Hurrá, újra itt a nosztalgia villamos!

Budapest, 2013. március 24. A kitérőben halad a nosztalgiaszerelvény Zuglóban, a Bosnyák téren, az Örs vezér tere felé 2013. március 24-én. Nem mindennapi utazási lehetőséget kínál a közlekedés kedvelőinek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV, mivel két, pótkocsival kiegészített nosztalgia UV-villamosszerelvény járja Pest villamosvonalait. MTI Fotó: Máthé Zoltán

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Örs vezér tere és a Bécsi út – Vörösvári út útvonalon, július 11-én, F jelzéssel közlekedik a forgalomból több éve kivont UV, fotós nosztalgiavillamos.  A férőhelyek száma korlátozott, ezért csak azok vehetnek részt ezeken a nosztalgiautakon, akik regisztrálnak a BKK weboldalán. A nosztalgiajáratra a tavalyi változatlan árakon váltható nosztalgiajeggyel lehet utazni, vagyis a helyi és a helyközi járatokon a felnőttek 500 forintért, a 6–14 éves gyerekek pedig 300-ért vásárolhatnak jegyet. A különleges utazás az egész családnak kedves élményeket tartogat, hiszen a régi Budapest hangulatát idéző járművek visszaröpítenek az időben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.