EUR: 335,41 Ft
CHF: 316,11 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb

Hűsítő eperkrémleves

Hozzávalók:
50 dkg eper
1 dl tejszín
5 dl tej
2 evőkanál méz
botmixerre is szükségünk lesz

Elkészítés:

Az epret megtisztítjuk, egy tálba halmozzuk, pár szemet félreteszünk a díszítéshez. A gyümölcshöz hozzáadjuk a mézet és a tejszínt, nagy fordulaton összeturmixoljuk, hogy a tejszín kissé habosodjon. A tejet is hozzáöntjük attól függően mennyire szeretnénk sűrűre a levest. Ha szükséges, le is szűrhetjük az egészet. Végül a levest egy órára a hűtőbe tesszük és eperdarabokkal tálaljuk.

eperleves

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

    Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

    Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

  • Családi farsang

    Családi farsang

    Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

  • Veszélyes ritkaság

    Veszélyes ritkaság

    Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.