2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb XXII.kerület

Igazgató balhé a Budaiban

bnagBotrány-közeli hangulat van az igazgató személye miatt a Budai Nagy Antal Gimnázium – erről közölt cikket a Népszabadság. Információjuk szerint a jelenlegi igazgatót, Kissné Prim Beátát mind a tanári testület, mind a tankerület vezetője, a tanügy-igazgatási referens és a kerület vezetői is támogatták, most azonban úgy tűnik, mégis csak a másik pályázó, Manolovitsné Erdőközi Orsolya irányítása alatt kezdődik meg az új tanév. Az üggyel kapcsolatban a 22. kerületi önkormányzat közleményt adott ki.

“A pályázati folyamatban az önkormányzatnak pusztán véleményezési joga van, ezzel élve …. mindkét jelölt pályázatát egyhangúlag támogatta, tehát egyiket sem utasította el. Tette mindezt a testületi ülésre meghívott mindkét pályázó jelenlétében. A cikk azt sugallja, mintha a kerületi képviselő-testület anélkül támogatta volna decemberben a pályázat kiírását, hogy az önkormányzat oktatási bizottsága előzetesen erről tárgyalt volna. Ezzel szemben a valóság az, hogy az oktatási bizottság decemberben szabályszerűen megtárgyalta ezt az előterjesztést is, majd áprilisban – a képviselő-testület döntését megelőzően – ismételten foglalkozott a témával, mindkét pályázó jelenlétében, és ott is mindkét pályázatot támogatták. Végül, a cikk által sugalltakkal ellentétben az igazgatói pályázatot nem az önkormányzat írta ki.”


Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.