EUR: 339,28 Ft
CHF: 318,19 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb II.kerület

Iskolában nyaralnak a diákok

Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, nyári tábor, gyerekek, sport pálya,

Gyerünk, mindjárt megvan!

A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnáziumban működik az önkormányzati szünidei napközis tábor, ahol a kerületbe járó diákok nyaralhatnak. A napközis táborban csak étkezési díjat kell fizetni, és azok a gyerekek, akik a tanévben erre kedvezményt kaptak, most is élhetnek ezzel a lehetőséggel. A különböző sport és szabadidős programok térítésmentesek.

A Klebelsberg iskolában átlagosan 600-700 gyerek táborozik, őket kézműves foglalkozás, filmvetítés, és különböző sportprogramok, szabadidős mozgás várja.


– Az épületben megfelelőek az adottságok a benti programokhoz és a gyerekek étkeztetéséhez, az iskolaudvar pedig a labdajátékokra, sorversenyekre alkalmas. Van játszóház, a gyerekek tudnak pingpongozni is, ha az adott csapatnak éppen kedve tartja – számolt be a Lokálnak Csility Erika táborvezető, aki már az idejét sem tudja megmondani, milyen régóta táboroztat nyaranta. A táborvezető hozzátette, a pedagógus kollégákkal igyekeznek a diákok számára minél felhőtlenebbé és szórakoztatóbbá tenni az önkormányzati napközis táborbeli nyaralást.

– Szoktunk kirándulni, kihasználva a környékbeli lehetőségeket is. Legutóbb a Rózsika forrásnál jártunk, és megyünk a budakeszi Vadasparkba. Gyakran látogatjuk a közeli játszóteret, és voltunk többször a mellettünk lévő Pokorny Sporttelepen. Ha rosszabb az idő, átmehetünk a gyerekekkel a Klebelsberg Kulturkúriába filmet nézni – sorolta Erika. A táborvezető hozzátette, hetente tartanak értékelést a sporteredményekről, és valami kis jutalmat mindig kapnak a diákok.


– A sorversenyek eredményét is díjazzuk, de volt jelmezversenyünk is, azt is nagyon élvezték a gyerekek, hálásak minden elismerésért. És persze nagyon tudnak örülni egy csokinak is. Hiába, a gyerek, az gyerek!

Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, nyári tábor, gyerekek, sport pálya,

Le ne essen az a labda!

Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, nyári tábor, gyerekek, sport pálya,

Visszafelé sokat számít, ki fut gyorsabban

Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, nyári tábor, gyerekek, sport pálya,

El ne engedd a kezem, együtt kell maradjon a csapat!

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.