EUR: 338,64 Ft
CHF: 317,67 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb XV.kerület

Ismét felbukkantak az automata dézsmálók

(fotó:BKK)

(fotó:BKK)

A Fő téri BKK jegyautomatát dézsmálja egy ismeretlen férfi. Lakossági megfigyelés szerint, a 7-es busz megállójánál található jegyautomata több embernek nem adott vissza nagyobb címletnél papírpénzt. Amikor kiürült a buszmegálló, egy ősz hajú, 55 év körüli férfi odament, megpiszkálta a masinát, majd kivette a visszajárókat. Hasonló módszerekkel próbálkoznak a BKK automatáinál máshol is. Eltömik a gépek pénzvisszaadó nyílását, a gyanútlan áldozatok azt hiszik, elromlott a berendezés, ezért nem kapnak visszajárót. A trükkös tolvaj pedig visszamegy és kiveszi a pénzt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.