EUR: 338,99 Ft
CHF: 319,17 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb X.kerület

Jól halad a felüljáró építése

A Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítésének előrehaladásával, és a Sibrik Miklós út és a Gyömrői út közötti útpálya felújításának elkészültével a csomópontban a Sibrik Miklós útról újra a felújítás előtti forgalmi rend szerint lehet mindkét irányból balra, a Gyömrői útra kanyarodni. Ennek köszönhetően  a 151-es és a 217-es busz újra menetrend szerinti útvonalán közlekedik – tájékoztatott a BKK. A 151-es busz Kőbánya alsó vasútállomás felé újra az eredeti Sibrik Miklós út és Vasgyár utca megállóhelyein áll meg, míg a 217-es buszra Pestszentlőrinc felé hétvégén is az eredeti Noszlopy utca és Gergely utca (Sibrik Miklós út) megállóiban lehet felszállni.

Felújítási munkálatok a Sibrik Miklós felüljárón.

fotó:Keresztesi Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.