2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Extra

Justin Bieber és Heidi Klum a legmegosztóbb

Erősen megosztják a német fiatalokat a hírességek: jó részük ki nem állhatja, más részük viszont imádja például Justin Biebert és Heidi Klumot – derült ki egy német felmérésből.

A 21 éves kanadai énekes igen előkelő helyen szerepel azon a listán, amely a 6-19 éves korosztály által leginkább gyűlölt hírességeket gyűjtötte csokorba, de egyúttal a második legkedveltebb sztárnak is számít.


“Az ember vagy utálja, vagy szereti őket” – kommentálta a felmérést végző német kutatóintézet az eredményeket. A csütörtökön nyilvánosságra hozott felmérés szerint Justin Bieber mellett a német fiatalok nem rajonganak Dieter Bohlenért, a Modern Talking zenekar tagjáért, Miley Cyrus tinisztárért és Heidi Klum szupermodellért sem.

A 6 és 12 év közötti német fiatalok egyébként Manuel Neuert, a német válogatott és a Bayern München kapusát kedvelik a legjobban, őt követi Justin Bieber és Lena Meyer-Landrut énekesnő, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, aki egy fiataloknak szóló német tehetségkutató műsor zsűrijében vállalt feladatot.

Az idősebbek, a 13-19 évesek kedvencei között egyébként toplistás a legutáltabbak között is szerepelő Heidi Klum. Ebben a korosztályban is nagyon kedvelik Manuel Neuert, valamint ott van a kedvencek között Stefan Raab zenész, televíziós műsorvezető.

Kapcsolódó Cikkek