EUR: 339,34 Ft
CHF: 318,70 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XI.kerület

Kezdődhet a rákötés!

Befejeződött a szennyvízberuházás Újbuda eddig csatornázatlan területein. A Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt keretében, európai uniós támogatással megépített 7 kilométernyi csatornát a beruházás összes szakaszán üzembe helyezték, a háztartások kezdhetik a bekötések kiépítését.

A szennyvízcsatornázással közel 50 utca lakóinak nyílik meg a lehetőség Újbudán arra, hogy kapcsolódjon a megépült hálózathoz. Az utcai gerincvezetékhez a háztartások a házi bekötőcsatornán keresztül tudnak csatlakozni, ahol az ingatlant és a bekötőcsatornát összekötő házi szennyvízhálózat megterveztetése, engedélyeztetése és kiépítése viszont már az érintett ingatlantulajdonosok feladata és költsége. A Fővárosi Csatornázási Művek engedélyezése után az érintett ingatlanok ráköthetők a csatornára. Tájékozódni személyesen a Fővárosi Csatornázási Művek ügyfélszolgálati irodáján (1087 Budapest, Kerepesi út 19., bejárat az Asztalos S. utca felől), illetve telefonon a +361 455-4306-os számon, vagy e-mailben az [email protected] címen lehet.


csat11

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.