2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Király Linda évek óta harcol súlyos betegségével

Király Linda  Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett    (Fotó: Máté Krisztián)

Párja számára Linda a nő!

Az énekesnő három éve küzd súlyos pajzsmirigybetegségével. Mára megtanult együtt élni állapotával, de a legtöbb erőt szerelmétől kapja, aki a betegsége felfedezése óta is ugyanolyan gyönyörűnek látja, mint korábban. – A párom mindennap elmondja, hogy neki én vagyok a legszebb és három éve minden percben mellettem állt, ami nagyon sokat jelent nekem. A legutóbbi vérképem alapján azt mondták az orvosok, hogy az állapotom javult, de persze tudom, hogy ez egy folyamatos harc, hisz mindenkinek másképp reagál a szervezete. Szeretnék minél hamarabb meggyógyulni, ezért egy életmód váltásba kezdtem, aminek egyik fontos része egy speciális étrend: teljesen el kell hagynom például a glutént, a fehér lisztét és cukrot, de szerencsére rengeteg olyan recept található, amivel változatossá és ízletessé tehetjük ezt a diétát – mesélte Linda.

Az énekesnő jelenleg azon dolgozik, hogy több ezer, az övéhez hasonló autoimmun- vagy hormonális betegségben szenvedő nőnek nyújtson támaszt és támogatást.


– A betegségem felfedezése után sok levelet kaptam hasonló problémákkal küzdő nőktől, akik tanácsot és segítséget kértek tőlem, de sokszor én magam kaptam tőlük jó kis tippeket. Így jött az ötlet, hogy indítsak egy fórumot: a Vénusz projekt azért született, hogy tapasztalatokat cseréljünk, szakértők tanácsait osszuk meg és erősítsük egymást lelkileg. Mindezt akár a közösségi oldalon, akár személyes összejöveteleken. Nem számít, mivel küzdesz, az a fontos, hogy összhangban légy önmagaddal testben és lélekben.

Kapcsolódó Cikkek