2020. február 21., péntek
Eleonóra

Extra

Kis Grofó: jól élek a mulatósból

kisgrofo facbook foto monus anikoLehet szeretni, vagy gyűlölni – de kétségtelen, hogy Kis Grofó megkerülhetetlenné vált, és még azok is dúdolják a dalait, akik cikinek tartják.

“Mulatási! Én a Bulibáró! Újra felöltöztem rajosan, de rajosan, mert így érzem jól magam” – szól egyre több szórakozóhelyen, rádióban, tévében Kis Grofó Bulibáró című slágere, ami ugyanannyira népszerű, mint korábban a No roxa áj.


– Mindkét dal fülbemászó és kiváló refrénnel bír – magyarázta Kis Grofó a Lokálnak, miért nézhették meg a Bulibárót egy hónap alatt több mint hárommillióan, míg a No roxa áj már 17 milliós nézettséggel büszkélkedhet. – A két számnak remek a dallama és eredeti, különleges a szövege is – tette hozzá Kis Grofó, aki szerint sikerének az a titka, hogy benne is lehet egy adagnyi X-faktor. Persze, tudni akartuk azt is, mit szól ahhoz, hogy sokan cikinek tartják a mulatós zenét.

– Nem szerethetjük mindannyian ugyanazt a zenei stílust. A mulatós zene alapvetően szórakoztatni akar, ezért egyszerűbb szöveg és dallamvilág jellemzi. Aki cikinek tartja, általában az is hallgatja és jót mulat rá, de jól van ez így – tette hozzá Kis Grofó, aki nem tagadja azt sem, hogy jól megél a zenélésből.


kisgrof3 facebook– A magyar átlaghoz képest jómódú családba születtem, emellett lassan tíz éve folyamatosan fellépek, nincsenek szabad hétvégéim. Nem tagadom, jól megélek a zenélésből, de ebben rengeteg munka és lemondás van. A közönség szeretete persze mindezt feledteti velem, szerencsés vagyok, hogy énekelhetek.

Bár a zenész még csak 24 éves, máris két kisfiú édesapja: Lacika azaz Cino Grófo 3 éves, kisebbik fia pedig egyéves és bár Istvánnak hívják, Armandónak becézik.

– Nem tartom magam szigorú apának , ugyanakkor oda kell rájuk figyelni, mert nagy csibészek. A zenélés mellett számomra a család a legfontosabb, szeretném a gyermekeimet tisztességgel, becsületesen felnevelni. A feleségemmel, Tündével egy keresztelőn találkoztunk. Ő már ismert engem, megálmodta, hogy velem fog családot alapítani. Édesapámmal mentünk el végül lánykérőbe, és mindjárt el is döntöttük, mikor lesz a lagzi, de nem bírtuk megvárni: egy hónap után elszöktettem Tündét. Eleinte nem tetszett a családnak, aztán megbékéltek. Azóta is boldogan élünk együtt. Amikor összeköltöztünk, mondtam neki, hogy a zenéléssel nem fogok felhagyni, hiszen ehhez értek. De nem is féltékenykedik, mert tudja, hogy hűséges vagyok hozzá – fejtette ki Kis Grófo, aki a két kisfiú után szeretne még egy kislányt is.

kisgrofo facebook kisgrofo2 facebook

Kapcsolódó Cikkek