EUR: 322,31 Ft
CHF: 287,86 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb

Kustánczi Liának nincs ideje a magánéletre

Idén is megrendezésre kerül a nyár legnagyobb sportprogramja, a Fitbalance Beach Club, Strandbuli sztárokkal, Kocsis Alexandra, Kulcsár Edina, Tolvai Reni, Singh Viki, Veress Mónika Nika, Kustánczi Lia, Dobó Ági, Kiss Daniella, Lepp Dorina, Koroknyai Virág, Sunrise Beach FitnessA szexi dj nyara a folyamatos utazásról és pörgésről szól, olyannyira, hogy saját bevallás szerint is ez néha a magánélete rovására megy.

– Egy ilyen szakmában az embernek úgy tud magánéletet élni, ha szakmabeli a párja, vagy nem tervezi annyira komolyan a kapcsolat. Ha elindul a hét második fele, akikor nem tudok tökéletes házasszony vagy barátnő lenni, egyszerűen annyi a dolgom. Sajnos a munkám sokszor a magánéletem rovására megy – mesélte Lia.


A 32 éves exmodell a következő 2-3 évet mindenképpen a karrierjének akarja szentelni, hogy utána új szintre emelje az életét

– 35 éves korom környékén szeretnék lenyugodni egy kicsit és a családalapításra koncentrálni. Természetesen, ha gyerekeim lesznek, nem éjszakázhatok már, inkább a zeneírás felé vinném a karrieremet – mondta lapunknak Lia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.