2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb XXII.kerület

Kutya jó lehet az új futtató!

42,5 millió forintot különített el az önkormányzat a rózsakerti lakótelep egyes játszótereinek és az északi területen található kutyafuttató felújítására.

Az EB OVO Egyesület szoros együttműködést kíván kialakítani az önkormányzattal, ennek egyik állomásaként közös kutyás napot is tartottak a rózsakerti kutyafuttatónál, amelyen sok környékbeli kutyatulajdonos is részt vett. Az önkormányzat nagyobb és jobban felszerelt kutyafuttatót kíván kialakítani a területen, amellyel kapcsolatban a kutyatulajdonosok már a helyszínen is elmondhatták észrevételeiket. Többen javasolták az árnyékos helyek növelését, a fürdető vagy itató létrehozását, az ülőhelyek számának növelését, és akadálypálya kialakítását. A gazdik e-mailben is leadhatják javaslataikat a [email protected] e-mail címre, hogy milyen legyen az új kutyafuttató.


rozsakerti kutyafuttato22

A tervek szerint ügyességi akadálypálya is készül

kutyafuttato N.Z.2

Kezet rá: lesz új futtató! Németh Zoltán alpolgármester “pacsizott” egy uszkárral

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.