EUR: 338,27 Ft
CHF: 318,65 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XXIII.kerület

Lassan két éve keresik a gyilkos(oka)t

Szeptemberben lesz két éve, hogy brutálisan meggyilkolták a Soroksáron futó asszonyt. Az atv utánajárt, hol tart Kardosné Gyurik Krisztina ügye, de egyelőre nincsenek meg a tettesek. Tavasszal arról szóltak a hírek, már szorul a hurok a feltehetőleg két elkövető nyaka körül, de az özvegy, Kardos Lajos nem tudott eredményről beszámolni. – Velem nem osztanak meg semmit a rendőrök, csak mondják, hogy higgyem el, gőzerővel folyik a nyomozás.

Budapest, 2015. május 4. Rendőrök a fővárosi Széll Kálmán téren, ahol a felújítás közben előkerült egy II. világháborús robbanótest 2015. május 4-én. Az azonosítás idejére 300 méter sugarú körben kiürítik és lezárják a környéket. MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.