2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Mádai Vivien és Dobó Ági csónakházban kalandozott

madai_vivi_dobo_agi_csonakhazbanMádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat. A Duna-parti csónakázásból végül csónakházi program lett, sőt, a napernyőt esernyőnek használva a lányok, nagy nevetések közepette még a monszunszerű zivatarba is kimerészkedtek.

Nincs is annál jobb, mikor az ember végre kiléphet a hétköznapokból és a város zajából, hogy barátnője társaságában végre eltöltsön egy lazítós, napfényes délutánt. Mádai Vivien és Dobó Ági is egy igazi csajos nap reményében indultak a Duna-partra: a két lány mindennel felszerelkezett, amire egy ilyen programhoz szükség lehet, ám a jól megérdemelt vízparti lazulás mégsem a terveik szerint alakult.


“Nagyon kedvelem Ágit, és ha néha sikerül kiszabadulnunk a pörgésből és közös programot szervezünk, mindig jól szórakozunk. Mindketten imádjuk a vizet, ezért sem volt kérdés, hogy ilyen szép időben csakis a parton tudjuk elképzelni a pihenést, de épphogy csak elkezdtünk belejönni, beborult az ég és szakadni kezdett az eső” csonakazas_helyett_csonakmosasmesélte Mádai Vivien műsorvezető. – “Balatoni lányként régen sokat eveztem, de mostanában kevesebb időm jut rá, utoljára két éve ültem csónakban egy sárkányhajó versenyen. Ezért is örültem, hogy most végre alkalmunk lesz egy kicsit csónakázni Ágival. Az időjárás azonban közbeszólt, és a vízzel csak az esőnek köszönhetően kerültünk közelebbi kapcsolatba” – számolt be élményeiről Vivien, akitől Dobó Ági vette át a szót.

“Imádom, hogy Vivivel mindenből képesek vagyunk poént csinálni” – kezdte Ági, aki szintén rengeteg időt töltött gyerekként vízparton. – “Tíz éves koromig a Tisza-parton éltünk a szüleimmel, így ez a délután felidézte a szép időket. Nagyon szeretem a hullámok és a napfény hangulatát, amit egy közös koktélozással dobtunk fel kicsit. Bár az időjárás felülírta a terveinket, mi így is remekül éreztük magunkat” – tette hozzá az egykori szépségkirálynő, aki Viviennel együtt csónakázás helyett végül csónakmosással zárta a délutánt.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?