2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Program

Magic Mike XXL – Tesztoszteron újratöltve

Channing Tatum arrives at the "Magic Mike XXL" Los Angeles Premiere held at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, CA on Thursday, June 25, 2015. (Photo By Sthanlee B. Mirador) *** Please Use Credit from Credit Field ***Van ami nem változik! Az első filmben megismert Mike és sztriptíztáncos barátai újra összeállnak a könnyű pénzkeresés reményében, hogy Amerika-szerte megmutassák kockáikat és tánctudásukat. A folytatások szabályait a vetkőzőfiúk részben felrúgják, mivel – a moziba érkező hölgyek legnagyobb örömére – a „mindenből több” elve itt nem vonatkozik a srácok ruhadarabjainak számára. Az első filmből adódóan a férfiak sem fognak unatkozni: ha túlteszik magukat a tangás szépfiúkon, akkor eszement koreográfiák, izgalmas történések és a legtrendibb zenék várják őket a vásznon. A teremből kilépve viszont nincs arra biztosíték, hogy a kedveseik nem lepik meg őket egy kondibérlettel és egy 10 alkalmas chippendale tanfolyammal.

Tudta-e?


  • Matthew McConaueghey – aki a srácok gerinctelen főnökét alakította az első részben-  gázsi problémák miatt nem tért vissza. A Mielőtt meghaltam című drámáért Oscart-díjjal jutalmazott színész fizetése jelentősen megugrott az utóbbi időben.
  • Kevesen tudják, de Tatum a színészet előtt, tényleg vetkőzőfiúként kereste a kenyerét.
  • Érdekes, hogy a film három fő női karakterét nem huszonéves cicababák játsszák, hanem a 44 éves Jada Pinkett Smith (Mátrix 2-3), a 41 éves Elizabeth Banks (Az éhezők viadala trilógia) és az 57 éves Andie MacDowell (Hudson Hawk)

Kapcsolódó Cikkek