2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVI.kerület

Megszépült a könyvtár udvara

A Fővárosi Szabó Ervin könyvtár sashalmi tagkönyvtárának udvara komoly változásokon ment keresztül. Napvitorlával árnyékolt vörösfenyő burkolatú mini színpad és térkővel burkolt olvasósarok épült. A meglévő növényzetet kitisztították, és újrafüvesítették az udvart. Idén ősszel még kiültetnek néhány díszcserjét is. Az udvart Varga Dániel környezetvédelmi referens, kertépítő mérnök társadalmi munkában tervezte.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Sashalmi Könyvtára Kovács Péter polgármester átadja a könyvtár megújult udvarát vele, Goldoványi Zoltán, a könyvtár vezetője és dr. Fodor Péter, a FSZEK főigazgatója ( Fotó: Sáfár Tibor )

A könyvtár egész nyáron várja a vendégeket
( Fotó: Sáfár Tibor )

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.