EUR: 335,80 Ft
CHF: 316,18 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Megszületett a szépségkirálynő kisfia – cuki fotó!

Megható sorokat posztolt közösségi oldalára Polgár Krisztina. Az egykori szépségkirálynőnek tegnap megszületett a második gyermeke.

Békésen szunyókál a kis Vincent

 

“Tegnap ismét csoda költözött a Földre, méghozzá a mi kis családunkhoz. Nem lehetnénk boldogabbak, nem lehetnénk teljesebbek…Köszönöm az égieknek…Kaldau Vincent 2015.07.23. 3050 g, 54 cm” – írta Kriszta, aki örül, hogy minden rendben zajlott. Ez nem is csoda, hisz májusban kisebb baj történt, be kellett feküdnie a kórházba:


“Pár napig befeküdtem a Szent Imre kórházba, mert összehúzódásaim voltak (valószínűleg a nagyon erős frontoknak köszönhetően). Mivel Olivérrel átestünk ezen, ezért tudtam, jobb megelőzni a bajt és bemenni. Az ott dolgozók odafigyelésének köszönhetően ma már minden rendben és itthon pihenek. Az elkövetkező időszak szigorú fekvéssel telik majd, de a lényeg, hogy itthon a családom körében. A legfontosabb, hogy a kis lurkó ne jöjjön túl korán és minden rendben menjen. Ennek érdekében mindent meg is teszünk. Minden rendben lesz!” – írta akkor a szőke szépség és szerencsére igaza lett. Gratulálunk a babához!

polgar krisztina facebook

Kriszta elsőszülött kisfiával, Olivérrel

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.