EUR: 338,81 Ft
CHF: 318,72 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Program

Megtelt a VOLT péntekre

Minden jegy elkelt a soproni VOLT Fesztivál pénteki napjára. A rendezvényen este David Guetta, a Motörhead, a Punnany Massif és Parov Stelar is koncertet ad.

Sopron, 2015. július 2. Tim McIlrath énekes, az amerikai Rise Against együttes tagja (k) a zenekar koncertjén a 23. Volt Fesztivál második napján a soproni Lővér kempingben 2015. július 2-án. MTI Fotó: Nyikos Péter

Sopron, 2015. július 2.
Tim McIlrath énekes, az amerikai Rise Against együttes tagja (k) a zenekar koncertjén a 23. Volt Fesztivál második napján a soproni Lővér kempingben 2015. július 2-án.
MTI Fotó: Nyikos Péter

“A VOLT története során kétszer fordult elő, hogy ki kellett tenni a teltház táblát, azonban akkor a jelenleginél jóval kisebb volt a fesztivál befogadóképessége. Most több mint 35 ezer vendég érkezik Sopronba a pénteki programra” – mondta Fülöp Zoltán főszervező.


A közlemény idézi Lobenwein Norbertet, a másik főszervezőt is, aki szerint az idei, a 23. fesztivál minden idők leglátogatottabb VOLT-ja. Az első két napon és a nyitóestén összesen mintegy 55 ezren vettek részt, és a szombati zárónap iránt is hatalmas az érdeklődés, akkor többek között Fatboy Slim, John Newman, Ákos, a Csík Zenekar és a Wellhello is színpadra lép.

Ugyanezen a napon délután Áder János köztársasági elnök az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampány témájában tart előadást a Telekom VOLT Fesztivál közönségének.

Kapcsolódó Cikkek