EUR: 337,68 Ft
CHF: 318,03 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb III.kerület

Minden szerdán együtt sétálnak

nordik klub-facebook-óbuda sportEgyre népszerűbb a síjárás kerületünkben. Az Óbudai Nordic Walking Klub az Óbuda Sport közösségi oldalán örömmel tudatta, hogy legutóbbi foglalkozásukon már 18-an vettek részt. Az óbudai nordicosok szerdánként este hattól indulnak el egyórás tempós sétájukra bottal a kezükben az Óbudai Szabadidőpark területén lévő teniszklub faházától és arra biztatnak mindenkit, hogy csatlakozzon hozzájuk. Ez a mozgásforma ideális idősebbeknek és kismamáknak is. A Nordic walking egyesíti a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, amelyek révén hosszabbakat lépünk, úgy, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmarad. A botok használata dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak.

A részvétel a klub programjain ingyenes, sőt a szükséges felszerelést, vagyis a botokat is biztosítani tudják.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.