EUR: 337,69 Ft
CHF: 318,24 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Extra

Minyonok – A lökött gonosztevők visszatérnek

A mai napig vita tárgyát képezi, hogy a kis sárga lények nélkül is olyan hatalmas siker lett volna-e a Gru című animációs film. Az alkotók valószínűleg úgy érezték, hogy a többség a „nem” válasz felé hajlik, ezért gyorsan készítettek egy előzményfilmet a minyonoknak. A történet egy gyors töri óra után – ahol többek között megtudjuk, hogy a T-rex, Dracula és Napóleon miért értek csúnya véget – 42 évvel g.e. (vagyis Gru előtt) játszódik, ahol a flúgos egysejtűek Orlandóban keresik a világ legszuperebb gonoszát, akit hűen szolgálhatnak. Itt gyorsan szárnyai alá veszi őket Scarlett Túlölő, aki új házi kedvenceit világuralmi terveinek megvalósítására szeretné használni. A halandzsa nyelv, a banán imádat és a frenetikus poénok adottak, csupán az „eccavú” fog egy kicsit hiányozni.

Minions

Tudta-e?


  • Sandra Bullock először vállalt gonosz szerepet Scarlett Túlölő személyében. A magyar verzióban Für Anikó szólaltatja meg.
  • Pierre Coffin közel 899 minyonak adja a hangját.
  • A minyonok eredetileg sokkal magasabbak és emberszerűbbek lettek volna, de az első film alacsony költségvetése miatt a figurák egyre kisebbek és „egyszerűbbek” lettek.

Kapcsolódó Cikkek