EUR: 339,89 Ft
CHF: 320,09 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XI.kerület

Móricz a Móriczon

Móricz Zsigmond Könyvesbolt nyílt a Móricz Zsigmond körtéren. A Kossuth Kiadói Csoport legújabb üzlete az idén márciusban csődvédelmet kért Ulpius-ház Könyvkiadó helyén várja az olvasóközönséget. A Móricz könyvesboltban az újbudaiak egész évben 11 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak, a lakcímkártya felmutatásával.

A megnyitó ünnepségen Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója bejelentette, a Móricz Zsigmond Könyvesbolttal egy napon adták át Magyarország első könyvautomatáját is az Uzsoki utcai kórház főbejáratánál. Az automata kínálatában egyszerre több mint húsz könyv szerepel, a választásban egy digitális képernyő segít, ahol böngészni lehet a művek ismertetői között. A megvásárolható könyvek között a gyerekkönyvek, krimik, bestsellerek, kvízkönyvek és díszkötetes klasszikusok mellett helyet kap a kortárs irodalom is.


Móricz könyvesbolt11

Az újbudaiak 11 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a Móriczon a Móricz Könyvesboltban

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.