EUR: 335,78 Ft
CHF: 315,55 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Aktuális

Nem lesz Balegyenes

Nem indul el a Magyar Szocialista Párt (MSZP) korábban bejelentett havilapja – értesült a Lokál. Az ellenzéki párt néhány oldalasra tervezett újságját a tervek szerint nyártól terjesztették volna, a hírek szerint “Balegyenes” néven. Az ügyben megkerestük az MSZP sajtóirodáját, ahol megerősítették, hogy egyelőre lekerült a napirendről az orgánum megalapítása. További kérdéseinket azonban már elhárították, mondván, hogy “ami nincs, arról beszélni sem lehet”. Korábban a Népszabadság úgy kalkulált, hogy egy-egy lapszám megjelenése 10 millió forintjába is kerülhet az egykor szebb napokat látott pártnak, a szükséges forrásokat pedig a Jókai utca székház eladásából teremtenék elő. Az épületre bár több érdeklődés is befutott, konkrét vevő egyelőre nincs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elkészült a Lovarda és Főőrség a Várban

  Elkészült a Lovarda és Főőrség a Várban

   Világszerte is példaértékű lehet a Nemzeti Hauszmann Program keretében megújuló budai Vár és az ahhoz tartozó épületek. Magyarország határidőre, az UNESCO által rögzített tartalmi és formai követelményeknek megfelelően elkészítette a budapesti világörökségi helyszín állapotmegőrzési jelentését.

 • Öt százalékkal nőtt tavaly a GDP

  Öt százalékkal nőtt tavaly a GDP

  Az elmúlt évben 4,9 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző évihez képest – jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal.

 • Hatalmas többség támogatja a Liget Projektet

  Hatalmas többség támogatja a Liget Projektet

   Magyarország lakosságának 80 százaléka támogatja a Liget Budapest Projekt teljes körű megvalósítását a Városliget megújítására vonatkozó konkrét tervek ismeretében – derült ki az Inspira Research Group által készített felmérésből.