EUR: 323,64 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Nem tervez többé Donna Karan

Donna Karan abbahagyja vezető tervezői munkáját luxus divatmárkájánál, hogy idejét alapítványának szentelhesse – olvasható a vállalat közleményében.

A 66 éves Karan férjével, Stephen Weiss-szel és a Takiyho Inc. vállalattal közösen alapította cégét 1984-ben, amely jelenleg ruhát, sportöltözéket, cipőt és kiegészítőket árul.

A Donna Karan-kreációkat – többek között – a női alakot karcsúbbnak mutató szabásvonaluk tette híressé, a Donna Karan New York elnevezésű márka a világváros hangulatát tükrözi.


A leköszönő Karan háláját és őszinte szeretetét fejezte ki hajdani és jelenlegi kollégái iránt. A cég nem kezd azonnal új vezető tervező keresésébe, “egy ideig” nem tartanak divatbemutatókat, és új kollekciójuk sem lesz – olvasható a keddi közleményben.

Mint a tervező mondta, hosszú önvizsgálat után hozta meg döntését. “Elérkeztem életemnek ahhoz a pontjához, amikor úgy éreztem, több időt kell töltenem az Urban Zen céljainak megvalósításáért” – fogalmazott a híresség. Urban Zen Company and Foundation nevű alapítványa az egészség és az oktatás területén dolgozik a világ különböző tájain.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.