2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Öltöztesd marhabőrbe a notebookod!

Bódis Boglárka, az Elysian tervezője és Mihály Péter, a Notebookspecialista tulajdonosa először mutatták be aktuális női és férfi bőr laptop- és tablet-táska kollekciójukat. A TV2 sztárja, Orosz Barbara azonnal bele is szeretett egy barna bőrtáskába.

– Az egyedi laptop és Ipad tartók mindegyike finom marhabőrből készült, az ország egyik különleges bőr manufaktúrájában. Azonnal beleszerettem ezekbe a darabokba – osztotta meg rajongóival Barbi, aki végül egy férfias táskát választott, mert szerinte néha kell egy kis “maszkulin hatás a sok nőies szett közé”.

oroszbarbi divat

Kapcsolódó Cikkek

  • Apa lett Quentin Tarantino

    Apa lett Quentin Tarantino

    Megszületett Quentin Tarantino első gyermeke. Az 56 éves rendező kisfiának szombaton Tel-Avivban adott életet izraeli felesége, Daniella Pick.

  • Méhek nélkül nincs élet!

    Méhek nélkül nincs élet!

    A méhek kipusztulását állítólag az emberiség csupán négy évvel élné túl, de reméljük az Albert Einsteinnek tulajdonított mondat, sosem válik valósággá. Mindenesetre a méhekre vigyáznunk kell, nélkülük igazi élelmiszerkatasztrófa köszöntene be, nem lenne többek között alma, narancs, citrom, sőt még paprika sem.