2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb X.kerület

Óvónénit keres a Mocorgó

A kőbányai Mocorgó óvodába óvónénit, vagy óvóbácsit keresnek, határozott idejű közalkalmazotti munkára. Pályázati feltételek: főiskolai, óvodapedagógusi végzettség, magyar állampolgárság, büntetlen előélet. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány, felsőfokú végzettséget igazoló oklevél, egészségügyi könyv. A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton Szarvas Beáta részére a [email protected]e-mail címre.

Déva, 2014. október 22. Óvodások a délelőtti foglalkozáson a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekmentő szervezet óvodájában. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

.
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.