EUR: 335,46 Ft
CHF: 315,33 Ft
2020. február 16., vasárnap
Julianna, Lilla

Egyéb

Sándor András – Szenvedélyek hálója

szenvedélyek hálójaCiki vagy nem ciki az interneten társat keresni? Az elmúlt években egyre elfogadottabbá vált az ismerkedésnek ez a formája, ennek ellenére mégis sokan misztikus dolognak tartják a virtuális párkeresést.

Sándor András az elmúlt öt esztendőben kétszáz nővel beszélgetett személyesen és faggatta őket az online párkeresés során megélt kalandjaikról, tapasztalataikról. A Szenvedélyek hálója című könyvbe végül 22 hölgy megtörtént esetei kerültek. A legfiatalabb nyilatkozó 22 esztendős, a legidősebb 65. A kórházi ápolótól a gyermekét egyedül nevelő édesanyán át a terepjáróból kiszálló milliomos üzletasszonyig széles a kötetben megszólaló nők listája. Még ex-prostituált is mesél, aki egész életét férfiak bűvkörében élte, idős korára mégis egyedül maradt, s most így keres párt.


Akad köztük, aki két férjet is talált már a világhálón, más hatszáz kilométert utazott egy háromórás légyottért. Van, aki le sem ül addig kávézni senkivel, amíg “méretet nem vesz” a másikról, és olyan is van, akit kiraboltak az első randevú után. A Szex és Net – Ahogyan a NŐK látják alcímű kötetben a hölgyek zavarba ejtően őszinték, kendőzetlenül mesélnek kalandjaikról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.