EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Simon Pannát exei nevezték el

_EDV5043_

Kép: Operettszínház

Az Operettszínház  színésznője eredetileg Boglárkaként látta meg a napvilágot, ám úgy döntött, Panna lesz belőle.

 • – KERO mondta nekem, hogy nevet kellene változtatni, mert ez annyira nem cseng jól. Közben a Társulat című műsor kapcsán már megismerte az ország kolléganőmet, aki szintén Simon Boglárka. Sokat gondolkodtam, mi legyen az új keresztnevem és először az Annára gondoltam. Aztán beugrott, hogy két volt párom is néha poénból Pannának becézett és így emellett döntöttem – mesélte.

Panna már kislányként olyannyira beleszeretett a színészetbe, hogy akkor sem tett le tervéről, amikor nem sikerült a felvételije a Színművészetire. A Pesti Broadway stúdiójára esett a választása, ott azonban abban az évben nem indult musicalszínészi osztály. – Első évben „nem hivatalosan” jártam be az órákra és figyeltem, amit csináltak. Közben már dolgoztam az Operttben, de csak a következő évtől jártam rendesen oda. Nagy szerencse volt, mert egész életemben nem volt B-tervem, a színészetre raktam fel mindent – mesélte Panna.


 

_EDV5064_

Kép: Operettszínház

 

 

Miben láthatjuk?

Fame – Serena

Mozart – Constanze Weber

Én és a kisöcsém – Kelemen Kató

Vámpírok bálja – Sarah

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.