EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,35 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Belföld

Sorban álltak, hogy nemet mondhassanak

Egy órát sorban állni este nyolcig a Telenor előtt, hogy elhagyja a számat ez a mondat: nem kívánok élni a szerződésmódosítással. Felülmúlhatatlan – fakadt ki közösségi oldalán egy fiatal lány.

Budapest, 2015. június 29. Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében Budapesten 2015. június 29-én. A mobilszolgáltató július 1-jétől emelte volna a lakossági mobilszolgáltatások díjait, de ha az ügyfél nem fogadja el, az előfizetői szerződések változatlan feltételekkel hatályban maradnak. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szerződésmódosításra váró ügyfelek sorba állnak a Telenor Astoriánál lévő üzletében

Két nagy szolgáltató, a Magyar Telekom és a Telenor előzetesen jelezte, hogy a lakossági mobilszolgáltatás díjait július 1-től kétoldalúan meg kívánja változtatni. A Telenor ügyfelei június végéig jelezhették, ha nem értenek egyet a módosítással, és a régi áron szeretnének telefonálni, a telefonos és a személyes ügyfélszolgálat rendkívüli leterheltségét ez okozta az elmúlt napokban. A Magyar Telekom július 1. után postázza ki a szerződésmódosítás javaslatát, amelyre az ügyfelek a kézhezvételtől számított 15 napon belül reagálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

    Tállai András: Európa egyik legversenyképesebb gazdasága a magyar

    A gazdasági növekedés szempontjából jubileumi volt a 2019. október 1-je és december 31-e közti időszak, ugyanis pont ez volt a tizedik olyan negyedév, amikor a GDP bővülése éves alapon meghaladta a 4 százalékot. A magyar gazdaságpolitika nemzetközi megítélése egyre kedvezőbb, a hitelminősítők, az elmúlt néhány napban például a Japan Credit Rating Agency és a Standard & Poor’s is elismerték a magyar gazdaság teljesítményét – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

  • Kocsis Máté: a csángók részei a magyar nemzettestnek

    Kocsis Máté: a csángók részei a magyar nemzettestnek

    A csángók nincsenek egyedül, részei a magyar nemzettestnek, ezért kötelességünk, hogy mindenben segítsük a fennmaradásért folytatott harcukat – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Csángó bálon.