EUR: 337,11 Ft
CHF: 317,56 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb IV.kerület

Sport-rekreációs fejlesztés Újpesten

Többcélú sportközpontot hoz létre kormányzati támogatással az önkormányzat és az Újpesti Torna Egylet a Szilágyi Út – Tábor utca – Pálya utca – Erdősor utcák által körülhatárolt, jelenleg is sportcélú területeken. 2013. óta már eddig is jelentős fejlesztések valósultak meg itt, hiszen például itt működik a Tarzan Park, amely ugyancsak önkormányzati beruházás volt. A Szilágyi úti Sportközpontban az önkormányzat és az UTE együttműködésében pedig közel ötszáz milliós fejlesztés történt a tömegsport és az élsport infrastrukturális feltételeinek javítása érdekében. A klubházat és öltözőépületet kívül és belül is felújították, energetikai korszerűsítés is történt. Megújult a futófolyosó és felújítások történtek a tornacsarnokban is. Minderről a polgármester számolt be közösségi oldalán.

sportközp.4.ker.

Többek között edzőpályákat, tenisz-, streetball-, és strandröplabda pályákat, futballpályákat, hosszútávfutókört, atlétika pályát is terveznek

A beruházás folytatásában többek között multifunkcionális sportcsarnokot, edzőpályákat, tömegsport jégcsarnokot, tenisz-, streetball-, és strandröplabda pályákat, futballpályákat, hosszútávfutókört, atlétika pályát, illetve hozzá kapcsolódó kiszolgáló építményeket, öltözőket, konditermet, sport és egészségállapot-felmérő központot magába foglaló sportcentrum alakulhat ki.


Kapcsolódó Cikkek