2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Stallone eladja Rocky- és Rambo-relikviáit

Több száz, Rocky- és Rambo-filmekből származó relikviát bocsát árverésre Sylvester Stallone, a produkciók alkotója és főszereplője októberben. A sztár csütörtökön elmondta, hogy katonai jótékonysági szervezeteknek juttatja a bevétel egy részét.

A 69 esztendős színész-forgatókönyvíró-rendező egyebek mellett Rambo katonai zubbonyától és Rocky bokszkesztyűjétől, ruhájától és bokszzsákjától is megválik. A szerepekkel azonban nem szakít: ősztől látható a moziban Creed címmel az új Rocky Balboa-epizód, és már egy új Rambón is dolgozik a hollywoodi sztár.


A Creed rendezője és forgatókönyvírója Ryan Cooger. Stallone Rockyként ezúttal egy ifjú sztárbokszoló (Michale B. Jordan) edzőjét alakítja. A színész szerint azonban szó sincs Rocky 7-ről, ezúttal Jordan a főhős, aki “briliáns a filmben”.

A színész felidézte, hogy mikor Cooger először megkereste a Rocky-film ötletével, nem állt rá, mert úgy érezte, ez a vonat már elment. De A megálló című filmje kirobbanó sikere után a rendező ismét felkérte a szerepre. “Soha nem láttam még valakit ilyen elszántnak” – mesélte Stallone, aki végül ráállt.

Az új Rambóról csak annyit mondott, hogy jelenleg a forgatókönyvén dolgozik, és a történet “cseppet sem mulatságos”.

A Rocky- és Rambo-emléktárgyak árverését október 14-15-én tartja a Heritage Auctions.

A sztár arról is beszélt, hogy azért gondolt a katonai jótékonysági szervezetek támogatására, mivel pályafutása során főleg “nagyon amerikai” és “nagyon katonás” szerepeket játszott, és most szeretne visszafizetni valamit azoknak, akikről ezeket a hősöket mintázta.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.