EUR: 335,31 Ft
CHF: 315,55 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Budapest

Szárazon is jó buli az Aquaworld

BONGO WONDERLAND szabadtéri játszópark megnyitója az Aquaworldben, strand vízpart fürdés napozás (Fotó: Máté Krisztián)

Kandász Andrea adta át a kicsiknek a parkot

Gesztesi Károly Janza Kata BONGO WONDERLAND szabadtéri játszópark megnyitója az Aquaworldben  (Fotó: Máté Krisztián)

Janza Katát Gesztesi Károly hintáztatta

Szárazföldi játszóparadicsommal gazdagodott idén nyáron az Aquaworld Resort Budapest kínálata. Az élményfürdő hatalmas parkjában, a Bongo Wonderland június utolsó hétvégéjén nyitotta meg kapuit és egész nyáron izgalmas programokkal és játékokkal várja a gyerekeket minden nap 10 és 18 óra között.

De ki az a Bongo? Egy kis nyugati gorilla, aki 2010 januárjában látta meg a napvilágot a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az Aquaworld az apróságot örökbefogadta és azóta is büszkén látja el a kis gorilla nevelő-szülői feladatait. Bongó ma már elmúlt 5 éves és a budapesti állatkertben éli vígan a tini gorillák játékos életét. Róla nevezték el azt hatalmas parkot, amelyben a gyerekek ügyességi játékokon, gyerektornán vehetnek részt, kézműves házban festhetnek, vághatnak, óriási autót színezhetnek, trambulinon ugrálhatnak, úszhatnak a labdamedencében a gyerekek az Aquaworld területén, ahová nemcsak a gyerekeket, de Bongó barátait is sok szeretettel várja, így a kis lurkók könnyen összefuthatnak Picicicával vagy Macikutyával és a Minimax többi sztárjával.


A megnyitó ünnepségen egyébként különösen nagy sztárparádé volt, eljött többek között Stohl András, Janza Kata, Gesztesi Károly, Kovács Ági és Kiss Endi is, természetesen mind gyermekeikkel érkeztek, hogy kipróbálták a park játékait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rollereznél? Engedély kell!

  Rollereznél? Engedély kell!

  Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

 • Ciao, Giro!

  Ciao, Giro!

  Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.