EUR: 338,34 Ft
CHF: 318,86 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Extra

Százezreket dobált a játékgépbe Harsányi

A SzerencseSzombat műsorvezetőjét immár három éve kísérti az a sok száz millió forintot, amit hétről-hétre elvihetnek a lottózók. A szerencsejáték szele ugyanis őt is megérintette, sőt évekkel ezelőtt több százezres téttel is játszott. – Körülbelül 15 évvel ezelőtt voltam olyan felelőtlen, és elég komoly összeget, közel 700.000 forintot toltam bele egy pókergépbe, és el is buktam mindet. Akkor egy picit átgondoltam az életemet. Ma már persze nem fordulhatna elő velem ilyesmi. Ha az ember édesapa, úgy is kell viselkednie. Már nem a nagy nyeremény motivál, hanem hogy élvezzem a játékot. Egyszer-egyszer még elcsábulok, ha mondjuk egy kaszinóba hívnak műsort vezetni, de néhány ezer forintnál többet sosem kockáztatnék – mesélte lapunknak. 

Harsányi Levente Derby és Gasztroangyal fesztivál, divat (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Nándi, és 9 hónapos Lilla Boglárka édesapjaként már nem kockáztat Levente (Fotó: Máté Krisztián)

Harsányi egy dologról nem hajlandó lemondani: a Tippmixről. A sportfogadás lassan családi szenvedéllyé válik, hisz már Levente kisfia, Nándi is követi a meccseket.


– Múltkor a 6 éves fiam mondta a brazil futballbajnokság eredményeit, nyertünk is vele 90.000 forintot – mesélte büszkén Levente.

harsányi

Kapcsolódó Cikkek