EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb X.kerület

Szépülnek a játszóterek

újhegyi játszótér

fotó:facebook

 

Elkészült a Pára utcai játszótér felújítása. A favár meglazult, elhasználódott elemeit kijavították, pótolták, a hintákat is kicserélték. Hamarosan a pingpong asztal is megújul. Mácsik András az Újhegyi-lakótelep egyéni önkormányzati képviselője Facebook-oldalán úgy tájékoztatott, még idén nyáron megújul a Szőlővirág utcai játszótér is. Új kerítést építenek, kicserélik a padokat, szemeteseket, rendbe hozzák az ivókutat. A gumiburkolat is megújul, a játszótér új hintát és pingpong asztalt kap.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.