EUR: 339,51 Ft
CHF: 319,44 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Extra

Szerelmet hozott a nyár Demcsáknak és Liptainak

demcsákA TV2 két műsorvezetője végre ismét teljes szívből mosolyog: mindkettőjükre rátalált nemrégiben a szerelem. Az utóbbi időben egyikük magánélete sem volt sínen: Zsuzsa egy csúnya válás után kereste az igazit, Claudia pedig csak ideig-óráig volt boldog a párkapcsolataiban.

Úgy tűnik, az idei nyár nem csak az időjárásban, de a szerelemben is forró lesz. A TV2 két emblematikus arca szinte egyszerre találta meg a szerelmet. Demcsák Zsuzsa a Balaton Soundon mutatta meg a nyilvánosságnak svéd-magyar kedvesét Sebastiant. A menedzser a rossz nyelvek szerint ismert a pesti éjszakában, és igencsak kedveli a szép nőket, de talán épp Zsuzsa lesz az, aki mellett megkomolyodik. Hisz egy kétgyerekes családanyáról van szó, aki nem egyszer csalódott már házasságban szerelemben egyaránt… Lapunknak nyilatkozott az egyik fiatal lány, aki kapcsolatba került a férfival. – Sebastian jóképű és a stílusa is lehengerlő. Ugyanakkor kicsit sznobnak tartottam, ugyanis rögtön azzal kérkedett, hogy ő Budán lakik. Zsuzsa erős személyiség és az a típusú nő, aki szerintem egy ideig kordában tudja tartani, persze kérdés, hogy meddig – mondta lapunknak a fiatal lány. Mindenesetre Zsuzsa már a közösségi oldalán is felvállalta Sebastiant, közös képet is posztolt kettőjükről. – Mindenki megérdemli a Boldogságot és egy esélyt az élettől. A Szerelem a teljességhez vezető út, még ha az rögös is. Elindulni érdemes rajta – írta a kép mellé.


liptaiA TV2 másik nagyágyújának, Liptai Claudiának is új kapcsolata van. Még nem mer ugyan lubickolni ebben az érzésben, de az ismert cukrászdinasztia tagja, Pataki Ádám már nyilvánvalóvá tette, hogy Claudiát választja. A férfinek már korábban megromlott a kapcsolata a feleségével, ezért úgy döntöttek, hogy válnak. Claudia és Ádám így tiszta lappal kezdheti a kapcsolatát. – Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Persze örülök annak, hogy tiszta lappal, tiszta helyzetben indulunk, hiszen ha valami hazugságra épül, az már eleve rossz. Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár boldogság – nyilatkozott óvatosan új kapcsolatáról a Blikknek.

Kapcsolódó Cikkek