EUR: 335,51 Ft
CHF: 316,03 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

Sztárok harcolnak a Bora Borán rekedt édesanyáért

nyiriek facebookSarka Kata, D. Tóth Kriszta és Görög Zita is segítik a Bora Borán rekedt anya édesapját, Nyíri Ivánt. A nagypapa nemrég fejezte be az éhségsztrájkot, de úgy érzi, még sokat kell várnia arra, hogy végre Magyarországon ölelhesse magához gyermekét és kisunokáját.

A nagypapa végső elkeseredettségében kezdett éhségsztrájkba, hogy felhívja a figyelmet a gyermeke és unokája helyzetére: 21 napig ült a budapesti francia nagykövetség előtt, ahol Görög Zita is meglátogatta.


– Nagyon örültem, hogy tudtam vele beszélni – kezdte a Lokálnak Görög Zita – Kimerült volt, nem tudtunk sokat kommunikálni, mert fárasztotta őt a beszéd is. Elképesztően kitartó. Sajnos az a nehéz ebben a helyzetben, hogy az ember úgy csúszhat bele egy bántalmazó kapcsolatba, hogy nem is veszi észre. Sajnos rengeteg nő él ilyen helyzetben, ezért nagyon fontos erről a témáról őszintén beszélni – magyarázta a modell. Nyíri-Kovács Patrícia és kisfia, Noah négy éve nem tud hazajönni Bora Boráról. A fiatal nőnek annyira megromlott a kapcsolata koreai származású férjével, aki a nő állítása szerint többször bántalmazta, hogy évek óta nem beszélnek egymással. A gyereket hol a rendőrkapitányság előtt adják át egymásnak, hol pedig az iskolában. A férj – jogi képviselőjén keresztül – eljuttatott egy közleményt az MTI-hez, amiben azt állítja, Patrícia vádjai nem igazak, és azért fordul ő is a nyilvánossághoz, mert “a dolgok kezdenek irányíthatatlanná válni a médiában és a diplomáciában egyaránt”, és harcol azért, hogy helyreállítsa becsületét.

nyiri patri allergia facebookNyíri Iván felháborítónak tartja a helyzetet, hisz mint mondja, ő lenne a legboldogabb, ha végre rendeződne az magánéletük.


– Nagyon hálás vagyok a hazai hírességeknek. Nagyon sokat tettek a családunkért! Gyomorforgató hogy már arról is születtek cikkek itthon, hogy átverés az, amin keresztül megy a lányom. Miközben az is előfordult, hogy a férje el akarta gázolni, ami miatt azonnal feljelentést tettünk, de rövid időn belül eltüntették a bizonyító felvételeket. Összesen 21 feljelentés született, de egyikkel sem foglalkozott a rendőrség. A lányom sincs jól, féltem az életét, de a kisunokámat is lelki terrorban tartja az apja. Azt mondja neki, hogy ő nem magyar, az anyja bolond és hogy én nem vagyok a nagypapája. De a gyerek nagyon okos és most egyelőre biztonságban van Patríciánál, a feleségem pedig kilátogatott hozzájuk. Egyébként, melyik édesanya hagyná magára a gyermekét? A férfi engedélye nélkül a lányom nem hagyhatja el a szigetet Noahval, nélküle pedig nem is fogja – tette hozzá Nyíri Iván.

Július végén Bora Borán újra elkezdődik a harc a gyerek felügyeleti jogáért. Iván reménykedik abban, hogy ezután könnyebb lesz a helyzetük és végre Patríciához kerül a hat éves kisfiú.

nyiri patri facebook  nyiri ivan facebook nyiri ivan gorog zita facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.