EUR: 337,95 Ft
CHF: 317,25 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb X.kerület

Támogatás a tanévkezdéshez

tanszerA kőbányai önkormányzat képviselő-testülete támogatás biztosításával kíván segítséget nyújtani a kerületi iskoláskorú gyermeket nevelő családoknak a szeptemberi tanévkezdés anyagi terheinek a csökkentéséhez. Az általános iskolás-korú gyermekek mellett az idei évben a középiskolás-korú tanulók is részesülhetnek az 5000 forint értékű Erzsébet-utalványban. A támogatás feltétele, hogy a tanuló 2015. augusztus 1. napján kőbányai lakcímmel rendelkezzen. Az önkormányzat által működtetett általános iskolákban az augusztusi ebédbefizetés időpontjában, illetve szeptember 1. és szeptember 11. között vehetik át a szülők az utalványokat az intézményben. A középiskolás-korú és a kerületen kívüli általános iskolás-korú tanuló gyermekek törvényes képviselői – a lakcímkártya és iskolalátogatási igazolás bemutatásával –  augusztus 31. és szeptember 11. között a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán ( Szent László tér 2-4., ügyfélfogadási idő: hétfő: 08–17.30, kedd: 08–15.30, szerda: 08–16.00, csütörtök: 08–15.30, péntek: 08–13.00) vehetik át az utalványokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.