2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb IX.kerület

Támogatás tanévkezdéshez

tanszerA ferencvárosi önkormányzat iskolakezdési támogatást nyújt a gyermekét egyedül nevelő szülő, a három- vagy többgyermekes, vagy a tartósan beteg gyermeket nevelő családok nappali tagozatos (általános, közép- és szakiskolák)  IX. kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt tartózkodó tanulói részére. A kérelem benyújtásának határideje szeptember 30. A következő tanévtől kezdve az önkormányzat tankönyvtámogatást is nyújt a kerületi diákoknak. A támogatáshoz formanyomtatványok a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain kérhetők (Bakáts tér 14., Lenhossék u. 24-28., Toronyház u. 3/b,  Ecseri út 19.), ahol egyúttal a kérelmeket is be lehet nyújtani. A kérelmek a www.ferencvaros.hu honlapról is letölthetőek. További információ kérhető személyesen a Humánszolgáltatási Irodán (Lenhossék u. 24-28.), a 215-1077/459-as  telefonszámon, valamint a [email protected] email-címen.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.