EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XV.kerület

Tanítót keres a rákospalotai iskola

tanitoAlsó tagozatos iskolai tanulók napköziotthonos oktatására tanítót keres a Károly Róbert Általános Iskola. A határozatlan idejű közalkalmazotti munkára augusztus 10-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele főiskola, tanítói végzettség. A jelentkezés részeként csatolni kell egy szakmai önéletrajzot, a végzettséget igazoló dokumentumok másolatát és egy motivációs levelet. A pályázatot
elektronikus úton Kovács Tibor igazgató részére a [email protected] e-mail címen keresztül lehet elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.