2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Terminátorral pózolt Schwarzenegger

Párizs, 2015. június 19. Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, Kalifornia állam volt kormányzója okostelefonjával készít felvételt a Terminator: Genisys című filmjének párizsi bemutatója alkalmából tartott fotózáson 2015. június 19-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

Párizs, 2015. június 19.
Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, Kalifornia állam volt kormányzója okostelefonjával készít felvételt a Terminator: Genisys című filmjének párizsi bemutatója alkalmából tartott fotózáson 2015. június 19-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

Terminátor, szivar és Arnold Schwarzenegger – kell ennél több? Az osztrák származású színész a Terminator: Genisys című film párizsi bemutatóján szelfizett.  A sztár több mint harminc évvel ezelőtt játszotta el a robotot először, a negyedik részben nem ő szerepelt, de az ötödikben újra visszatért. A sztár Berlinben is járt és elmondta, hogy nagyszerűen érzi magát és még mindig jó formában van. – Minden gond nélkül megcsinálom az akciójeleneteket. Semmi sem változott. Idősebb lettem, de nem satnyultam el – magyarázta.

Kapcsolódó Cikkek