EUR: 338,67 Ft
CHF: 318,95 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb XVII.kerület

The End – Bezár a Maros mozi

Maros mozi Rákosliget, Rákosmente

Nincs nagy tolongás a Maros mozi előtt

Bár, május végén még arról számolhattunk be, a rákosligeti Maros mozi júniusra is színes választékot kínál a kerületi filmrajongóknak, sőt, őszre akár a fűtés is elkészülhet, júliustól mégsem lesz vetítés. A moziüzemeltető csomagol.

– Egyszerűen nem jönnek, így nincs értelme – vonta le a konklúziót lapunk megkeresésére Sörös Zsolt, a mozi üzemeltetője. Csupán a júliusi moziműsort szerettük volna elkérni tőle, mikor a szomorú hírt közölte. – Júniusban az utolsó hétvégét leszámítva negyvenhatan jöttek. – Alkalmanként tizenöt-húsz emberre már megérné fenntartani. Száznyolcvan fő is befér, de telt házunk még nem volt. A Mamma Mia és az István, a király a rekorder, ezeken körülbelül hetvenen voltak. Az első júniusi hétvégén viszont senki. Azt hiszem érthető, ha nem akarok több pénzt beleölni. Háromezer szórólapot terjesztettem a környéken, de úgy látom, érdektelenek az emberek.


Az eredeti tervek arról szóltak, az önkormányzattal karöltve nyáron székeket cserélnek a teremben, valamint őszre fűtés is lesz, hogy ne csak nyáron lehessen látogatni a létesítményt. – Utóbbihoz tizenöt millió forintot kellene beleadnom úgy, hogy nem az enyém a terület. Nyáron már nem vetítek, egyelőre itt hagyom a gépeket, elférnek. Ha nem, hát nem – summázott nagyot sóhajtva Sörös Zsolt.

Maros mozi Rákosliget, Rákosmente

Sörös Zsolt nem fűz be több filmet

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.