EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Titkos esküvőre készül Tatár Csilla

tatár_csilla_pzlpx2Nem könnyítik meg a magyar törvények Tatár Csilla életét. Az MTVA műsorvezetője évekig Gönczi Gábor felesége volt, a válást pedig akkor mondták ki hivatalosan, amikor Csilla már közös gyermekét várta új párjával, Balázzsal. Ez azért okozott gondot, mert a családjogi törvény szerint a gyermek édesapjának azt kell tekinteni, aki a gyermek fogantatáskor az anya férje volt.A Lokál azonban úgy tudja, hogy Gábor hamarosan lemond az apaságról.

Ez a törvény egyébként korábban már több hírességnek is bosszúságot okozott: Várkonyi Andrea például nem tudott megegyezni volt férjével, ezért perre ment. Így a bíróság mondta ki hivatalosan, hogy az apasági vélelem megdőlt és nem Várkonyi volt férje a kislány édesapja. Bochkor Gábor végül a nevére vehette a kislányt, a névváltoztatási procedúra azonban hat hónapig tartott – ez alatt az idő alatt pedig a kis Nóri édesanyja volt férjének vezetéknevét viselte. Majka és Dundika is hasonló helyzetbe került, a hosszadalmas jogi procedúra miatt a kis Marián csak később kaphatta meg a Majoros nevet. Szerencsére a törvény azóta megváltozott és Csilláéknak már nem kell hónapokat várniuk. Ha Gönczi Gábor lemond az apaságról, Balázs pedig apasági nyilatkozatot tesz, a pici akár már a születésekor édesapja nevét viselheti. A Lokál egy közeli ismerőstől úgy értesült, hogy erre nem is kell sokat várni.


– Úgy tudom, hogy Gábor pár héten belül lemond az apaságról. Azt hiszem Gábor akkor találkozik majd először Csilla új párjával. Nagyon intelligensen állnak egymáshoz, most mindenkinek az a legfontosabb, hogy Csilla nyugodt körülmények között várja a babát és mire a pici ősszel megérkezik, a jogi helyzet is tisztázott legyen – tette hozzá az egyik ismerős.

tatár csilla2Csilla azonban konzervatív, hagyománytisztelő nő, aki hisz a házasság szentségében és nem kérdés számára hogy egy gyereknek az a legtisztább helyzet, ha a szülei házasok. Bár jogilag elvileg nincs akadálya annak, hogy a születendő baba már születésekor édesapja vezetéknevét viselje, valószínűleg nem bízza majd a véletlenre. Nemrég ráadásul érdekes nyilatkozatot tett az egyik hetilapnak, amiből akár arra is lehet következtetni, hogy még a baba érkezése előtt összeköti az életét Balázzsal.
– Előbb-utóbb mi is kimondjuk a boldogító igent, de arról mindenki utólag fog értesülni. Az is lehet, hogy csak ketten leszünk, de ha nem, akkor is csak nagyon kevesen. Egy csendes, meghitt szeánszra vágyom – mondta. Az mindenesetre beszédes, hogy arról nem beszélt, egy kisbaba is velük lesz majd az esküvőn, így könnyen elképzelhető, hogy mire a baba megérkezik, Csilla újra házas lesz és a legnagyobb boldogságban várják közös otthonukba a kisbabát.


Kapcsolódó Cikkek