EUR: 338,32 Ft
CHF: 318,78 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Belföld

Tízezrek a budapesti strandokon

Ugyan a megtelt táblát egy budapesti strandon sem kellett kitenni, de szombaton 26 ezer, vasárnap 17 óráig pedig 31 ezer látogatója volt a kánikulában a fővárosi fürdőknek – közölte az M1 aktuális csatorna műsorában a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési igazgatója.

Ez nem számít csúcsnak, de magas látogatottságot jelent, annak ellenére hogy sokan a tópartokon és fesztiválokon töltötték a hétvégét – tette hozzá Czinege Szilvia.

Mint elmondta: igen népszerű a Csillaghegyi és a Paskál strand. Szinte telt ház volt a Széchenyi Fürdőben, ahová 4500-an látogattak ki vasárnap 5 óráig, a Palatinuson pedig 7 ezren voltak.


A kánikulára tekintettel a Dagálynak és a Palatinusnak is meghosszabbították a nyitva tartását este 9-ig, és például a Széchenyi, vagy a Lukács is este 10-ig várja a vendégeket – mondta Czinege Szilvia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  Megállítaná a börtönbizniszt a kormány

  A kormány célja, hogy megállítsa a börtönbizniszt, amely mára több milliárdos iparággá vált – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter az Országgyűlésben a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos törvényjavaslat általános vitájában.

 • Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Ma kiderül lesz-e BKV-sztrájk

  Sokadjára ül ma össze a BKV cégvezetése és az Egységes Közlekedési Szakszervezet, hogy döntsenek a cégnél dolgozók fizetésemeléséről.

 • Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Felszámolják az illegális hulladéklerakókat

  Július 1-jétől életbe lép a klíma- és természetvédelmi akcióterv első pontja, megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását. Az utak melletti árkokat, a vasútvonalak környékét is kötelező lesz megtisztítani, összegyűjtik az erdők, szántóföldek, települések szélére kihordott hulladékkupacokat is – számolt be Schanda Tamás az M1-en.

 • Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Gyurcsánynak sikerült szétverni az MSZP

  Kiss László, Óbuda, illetve Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc szocialista polgármestere is elhagyja az MSZP-t és jövőhéten csatlakozik a Gyurcsány-párthoz – írja az Index.