EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Extra

Tóth Gabi : aggódom anyuért!

tóth gabi4 facebookElismeri, hogy túlhajszolta magát, mára azonban lenyugodott – állítja Tóth Gabi. Tudja, hogy az egészsége a legfontosabb, ezért gyökeresen változtatott az életén. Az életmódváltásról, a férfiakról és az édesanyjáról is mesélt a Lokálnak.

– Huszonhét éves elmúltam és úgy érzem, kezdek lecsillapodni – kezdte a Lokálnak Tóth Gabi. – Jóval tudatosabban élek, mint korábban. Két évvel ezelőtt rájöttem, hogy nagyon túlhajszolom magam a szervezetem pedig jelezte, hogy lassítsak már. A végkimerültség állapota volt, azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Volt, hogy nem emlékeztem arra, hogy jutottam egyik helyről a másikra. Többször remegtem, a klasszikus kimerültség tüneteit produkáltam. Ennél komolyabb probléma szerencsére nem volt, de tudtam, hogy változtatni kell, más életet kell élnem – mesélte az énekesnő, aki önmagán próbált segíteni, de “pótanyukájának” is sokat köszönhet.


– Van egy természetgyógyászom, akit több mint tíz éve ismerek, ő a pótanyukám. Hozzá járok reiki stresszoldásra, ha már nagyon fáradt vagyok. A teljes kimerülés óta kevesebb fellépést vállalok és szelektálom, hogy milyen helyekre megyek el – tette hozzá Gabi. Az énekesnő nem csak az életmódján változtatott, de az elmúlt években számtalanszor változtatta meg külsejét is, ami miatt a találgatások céltáblájává vált. Ha harsányan sminkelte magát vagy épp hajszínt váltott, a lapok azonnal a lelki okokat találgatták.

2015-ben ismét lesz A Dal az M1-en.

2015-ben ismét lesz A Dal az M1-en.

– A hétköznapokon évek óta nem használok feltűnő sminket, szeretem a letisztultságot. Az a baj, hogy fiatal korom óta a média előtt élem az életem, így a hirtelen változásokat sosem annak tudták be, hogy ez egy tini személyiségének természetes változása, ahogyan nővé érik, hanem rögtön azt hitték baj van velem. Nagyon fáj, amikor kezelhetetlennek és hisztisnek állítanak be. Ha felveszek egy feltűnő fülbevalót, rögtön rám sütik, hogy önértékelési problémáim vannak, pedig szó nincs erről. Most nagyon jól érzem magam, szakmailag pedig egyenesen szárnyalok. Hamarosan forgatjuk az új klipemet, ősszel pedig egy albummal készülök.


Gabinak abból is elege lett, hogy a párkapcsolatait is nyitott könyvként kezelik. Ha épp van párja, azt találgatják, vajon rendben van-e a kapcsolatuk, ha pedig épp egyedül van, bárkivel összeboronálják. Az évek és a rutin azonban ezen a téren is megedzette: rájött, az a legjobb, ha mindenki előtt titkolja a boldogságát.

– Bárki is lesz a párom, arról senki sem fog tudni. Sosem voltam pasifaló, mégis a legtöbben ezt gondolják rólam. Ma már ott tartunk, hogy csak a saját apámmal nem hoztak még össze. Azt hiszik, ha valaki szeret csinos ruhákban járni, és ehhez még nagypofájú is, akkor biztos, hogy jobban szereti a pasikat az átlagnál. Annyira szeretném, ha úgy élhetnék, hogy az előítéleteinkkel ne bélyegezzünk meg másokat – sóhajtotta az énekesnő, aki nem csak karrierjére és saját egészségére figyel, de édesanyját is támogatja, aki komoly műtétre készül.

– Sajnos másfél éve nem tud rendesen járni. A vendéglátásban dolgozott 25 évet, ami nem maradt következmények nélkül. Egy rossz lépéstől óriásit reccsent a csont a térdében és már kétszer meg kellett műteni, folyamatosan fáj neki. A harmadik beavatkozást sem kerüljük el, térdprotézist kap majd. Igyekszünk egy jó orvost keresni, hogy minél hamarabb megoperálják. Nincs más lehetőség, de szerencsére nem vagyok azaz ember, aki leblokkol, ha probléma van. Sokszor úgy aggódom érte, mint ha én lennék az ő édesanyja. Remélem, hogy minden rendben lesz és fogunk mi még együtt táncolni!

Kapcsolódó Cikkek