EUR: 317,75 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb IV.kerület

ÚjpestKártyára jár az uszodai kedvezmény

Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

A szép zöld gyep Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

– Hétközben többnyire a táborozók, a sportolók és az úszóiskolások foglalják el a medencéket, hétvégén pedig jönnek a családok, baráti társaságok – sorolta Mogyorósi Ferenc. – 800 bérletesünk van, közülük sokan naponta lejárnak a kora reggeli órákban. Megnyitottuk a kinti részt is, ahol ingyenes nyugágyak várják a napozókat, de a gyepre is bátran ki lehet feküdni gyékényre, vagy törölközőre. Nagyon népszerű  a lábtenisz és a strandröplabda pálya, legutóbb az újpesti röpis lányok is kijöttek hozzánk edzeni. Reméljük, nemsokára megindulhat a kinti medence és a rönkszauna megépítésére. Azt tapasztaljuk, hogy igen nagy igény lenne rá.

Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

A homokos röpladba pálya Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

Addig is a szaunázni vágyókat várja a benti szauna és a jakuzzi, de számos új vendégbarát szolgáltatást is igénybe lehet venni: a labdajátékokhoz labdát is biztosítanak és kinyitott a strandbüfé.
Az úszómedencében a víz 27 Celsius fokos, a tanmedencében 30, míg a pezsgőfürdőben 36. A felnőtt belépőjegy 1760 forint, a diák és nyugdíjas belépő 1000 forint, a 7 év alatti – nem iskolás – gyerekeknek pedig 800 forint. Fontos tudni, hogy az ÚjpestKártyával rendelkezők 15 százalék kedvezményt kapnak. Figyeljünk oda, mert bár a  kedvezmény biztosításának feltétele korábban az újpesti lakcímkártya felmutatása vagy az ÚjpestKártya megléte volt,  április 15-től azonban a kedvezmény csakis ÚjpestKártyával vehető igénybe!


– Azt tapasztaljuk, hogy az újpestiek szívesen járnak ki az uszodába – emelte ki az intézmény vezetője, és hozzátette, külön öröm számára, hogy rengeteg visszatérő arccal találkozik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.