EUR: 352,06 Ft
CHF: 333,33 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Egyéb IV.kerület

ÚjpestKártyára jár az uszodai kedvezmény

Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

A szép zöld gyep Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

– Hétközben többnyire a táborozók, a sportolók és az úszóiskolások foglalják el a medencéket, hétvégén pedig jönnek a családok, baráti társaságok – sorolta Mogyorósi Ferenc. – 800 bérletesünk van, közülük sokan naponta lejárnak a kora reggeli órákban. Megnyitottuk a kinti részt is, ahol ingyenes nyugágyak várják a napozókat, de a gyepre is bátran ki lehet feküdni gyékényre, vagy törölközőre. Nagyon népszerű  a lábtenisz és a strandröplabda pálya, legutóbb az újpesti röpis lányok is kijöttek hozzánk edzeni. Reméljük, nemsokára megindulhat a kinti medence és a rönkszauna megépítésére. Azt tapasztaljuk, hogy igen nagy igény lenne rá.

Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

A homokos röpladba pálya Fotó: Újpesti Napló / Magyar Attila

Addig is a szaunázni vágyókat várja a benti szauna és a jakuzzi, de számos új vendégbarát szolgáltatást is igénybe lehet venni: a labdajátékokhoz labdát is biztosítanak és kinyitott a strandbüfé.
Az úszómedencében a víz 27 Celsius fokos, a tanmedencében 30, míg a pezsgőfürdőben 36. A felnőtt belépőjegy 1760 forint, a diák és nyugdíjas belépő 1000 forint, a 7 év alatti – nem iskolás – gyerekeknek pedig 800 forint. Fontos tudni, hogy az ÚjpestKártyával rendelkezők 15 százalék kedvezményt kapnak. Figyeljünk oda, mert bár a  kedvezmény biztosításának feltétele korábban az újpesti lakcímkártya felmutatása vagy az ÚjpestKártya megléte volt,  április 15-től azonban a kedvezmény csakis ÚjpestKártyával vehető igénybe!


– Azt tapasztaljuk, hogy az újpestiek szívesen járnak ki az uszodába – emelte ki az intézmény vezetője, és hozzátette, külön öröm számára, hogy rengeteg visszatérő arccal találkozik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Miskolc összefogott

    Miskolc összefogott

    „Miskolc valóban összefog! – adta hírül örömmel dr. Alakszai Zoltán önkormányzati képviselő, milyen sokan csatlakoztak a „Koronavírus – Segítsünk egymásnak!

  • Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Nem csak a diákok, a tanárok élete is átalakult. Otthonról oktatnak, sőt, mint kiderült, még többet is vállalnak a kötelezettségüknél. Jó példa a társadalmi szerepvállalásra a gyáli Molnár házaspáré.