EUR: 335,61 Ft
CHF: 315,85 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Belföld

Újra megmutatta tudását a sztár mentősofőr

Új videóval jelentkezett Csordás Tibor, a legutóbbi vonulásával világhírűvé vált mentősofőr, most a 10-es úton mutatja meg, hogy mit tud egy magyar mentős. A Lokálnak adott interjúban elmondta, hogy az egészet azért kezdte el, mert korábban volt két balesete is, és úgy gondolta, ha a kivonulásokról van felvétel, könnyebben megvédheti magát. Aztán, amikor ez kiderült, a mentőszolgálat vezetői szóltak, hogy azonnal vegye le az anyagokat a netről, mert tilos videózni a kivonulást. Egyeztetés után azonban a vezetők is látták, hogy ezek a videók hasznosak, így ma Tibor az egyetlen, akinek a cég engedélyt adott az ilyen videózásra, sőt, az anyagokat a mentőszolgálat és különböző autós iskolák is oktatási anyagként használják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet a kormány

  Megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet a kormány

  A kormány a súlyának megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet, időben felkészült a kihívásokra; Magyarországon jelenleg nincs fertőzött – mondta Kásler Mikós, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés hétfői ülésén.

 • Korszakos beszédet tartott Orbán

  Korszakos beszédet tartott Orbán

  Orbán Viktor az általa meghonosított évértékelő beszédeiben mindig olyan ügyeket emel napirendre, amelyek hosszútávon meghatározzák Európa és Magyarország sorsát – mondták elemzők a Lokálnak a miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva.

 • Elképesztően alpári volt az ellenzéki polgármester

  Elképesztően alpári volt az ellenzéki polgármester

  Ellenzéki politikus révén Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere sem jön zavarba ha trágárságról van szó. A politikus asszony múlt héten a legnagyobb természetességgel hülyézett le egy fideszes képviselőt.

 • Donald Trumppal tárgyalt a miniszterelnök

  Donald Trumppal tárgyalt a miniszterelnök

  Orbán Viktor miniszterelnök telefonon megbeszélést folytatott Donald Trumppal, az Egyesült Államok elnökével – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkára.