2020. február 21., péntek
Eleonóra

Egyéb X.kerület

Változások a strandon

Vituki strand sport és szabadidő központ ( Fotó: Sáfár Tibor )


( Fotó: Sáfár Tibor )

Ideiglenes nyitva tartással üzemel a Kocsis Sándor Sportközpont által üzemeltetett Újhegyi Uszoda és Strandfürdő a július 8-i vihar miatt. Az uszodai részt a kis medence kivételével a lakosság reggel 6 órától 8 óráig veheti igénybe. A táborozó gyermekek hétköznap az uszodai részt a kis medence kivételével hétköznap reggel 8 órától délután 16 óráig használhatják. A strand területét a lakosság, az elkerített rész kivételével a megszokott nyitva tartási időben veheti igénybe. A táborozó gyermekek a stand területén nem tartózkodhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.