2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra

Visszanyerte bomba alakját Fésűs Nelly

Nyolc hónapos kisbabájukkal nyaralt Szigetköz wellness szállodájában Fésűs Nelly és Vajtó Lajos. A színésznő megmutatta, hogy a szülés után milyen hamar visszanyerte régi alakját. A kis Elza pedig élvezte a napsütést és a pancsolást. Sőt, az étteremben még a kacsacombot is megkóstolta.

Fésűs Nelly sugárzik a boldogságtól, de korábban többször utalt arra, hogy nagyon szeretné, ha Vajtó Lajossal oltár elé állnának.

– Többször utaltam már erre, de Lajos mindig terelt, állandóan azt mondja, hogy Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír – mondja Nelly.

DSC_2840 DSC_2825 DSC_2785 DSC_2988 DSC_2885

Kapcsolódó Cikkek

 • Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát tisztességesen fel tudja nevelni.

 • Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Az idei Oscar-gála a nagy meglepetések estéje volt. Leonardo DiCaprio végre hivatalosan is bemutatta barátnőjét, egy koreai film, az Élősködők vihette haza a legjobb film díját, aminek sikeréhez ráadásul két magyar zeneszerző is hozzájárult.

 • Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna gyerekkora óta imádja a színpadot. Szülei ezt könnyen megemésztették, ugyanakkor nem tagadják, hogy az ezzel járó létformának bizony vannak nehézségei. “A pozitívum, hogy legalább mindig van miről beszélni” – fogalmazott a Lokálnak a zenész, aki most A Dal zsűritagjaként igyekszik a feltörekvő tehetségeket biztatni: folytassák az útjukat, mert megéri.