2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

A Kincsemben sántikál Petrik Andrea

Kincsem forgatás Alag - galopp-tréningpálya Petrik Andrea (női főszereplő) ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kincsem forgatás
Alag – galopp-tréningpálya
Petrik Andrea (női főszereplő)
( Fotó_ Sáfár Tibor)

A Radnóti Színház tagja egész életlében tudatosan a színészi pályára készült. Tizenöt évesen, szülőföldjét, Szerbiát maga mögött hagyva érkezett Magyarországra szerencsét próbálni.

– Másodjára vettek csak fel a Színművészetire, de addig  sem tétlenkedtem. Az Újszínházban voltam stúdiós – mesélte lapunknak Andrea.


A színésznő jelenleg a Kincsem című filmben forgat, amelyben egy arisztokrata nőt alakít. A forgatáson számos olyan feladat várt rá, amelyről nem is gondolta volna, hogy ennyire igénybe veszik az erejét.

–  Előfordult, hogy sántikálva kellett járnom, de ehhez is teljesen hozzászoktam, pedig korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek gondolná az ember. Türelmesek vagyunk egymással, a stábban mindenki profin dolgozik, úgyhogy én sem ragadtatom el magam. Az állandóan változó időjárás sem könnyítette meg a dolgunkat, de annyira jó a csapat, hogy minden nehézséget le tudunk küzdeni.

Miben láthatjuk?
Kincsem (film) – 2016 második fele

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.